ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΑΜΒΡΟΥΛΙΑ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Μέσα από την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πόλη των Ιωαννίνων, όπου και πέρασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου το 1992.

 Αποφοίτησε με άριστα το 1998 και συνέχισε με την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου.

 Άσκηση  στη Γενική Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρεβέζης.

Το 2005 έως 2008 ολοκλήρωσε την 3ετή άσκηση που απαιτείται για απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στη Δερματολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Κατά την περίοδο αυτή εκπαιδεύτηκε στη κλινική Δερματολογία, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, Παιδοδερματολογία, επεμβατική δερματολογία (Laser ,κρυοχειρουργική , διαθερμοπηξία ).

Το β εξάμηνο του 2008 συνέχισε την μετεκπαίδευση της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων “Ανδρέας Συγγρός ”, στην αισθητική δερματολογία (χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, δερματολογικές εφαρμογές Laser και IPL).

Το 2009 σηματοδοτεί και την έναρξη της αυτόνομης επαγγελματικής δραστηριότητας  με την σύσταση Δερματολογικού – Αφροδισιολόγικου Ιατρείου στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα ,και 10 χρόνια μετά ………

Το 2019  δημιουργεί νέο  Δερματολογικό – Αφροδισιολογικο Ιατρείο στα  βόρεια προάστεια των ΑΘΗΝΩΝ

Η συνεχής  δραστηριοποίηση της, σε μια σειρά από συνέδρια ,ενημερωτικές ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, είναι πρωταρχικός σκοπός.

Είναι τακτικό  μέλος των

 Ι.Σ.Ι ( Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων),

 Ι.Σ.Α (ιατρικού συλλόγου Αθηνών),

e.d.a.e (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία)

Ε.Ε.Δ (Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.)