Τοπικό Πάχος

Τοπικό πάχος

Ενώ είστε αδύνατες, έχετε τοπικό πάχος στην κοιλιά ή ψωμάκια;
Στο ιατρείο μας προτείνουμε λύσεις που καταπολεμούν το τοπικό πάχος, συσφίγγουν το δέρμα και σας απαλλάσσουν από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Μέθοδοι αντιμετώπισης

1. Κρυολιπόλυση

Τι είναι το Coccon Cooltech;
Το Coccon Cooltech αποτελεί ένα επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες . Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους από τα δύσκολα σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και στη γυμναστική (όπως κοιλιά ψωμάκια κτλ.), με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους.

Πως δρα το Coccon Cooltech;
Η επαναστατική μέθοδος Cooltech-Λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος .Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ.). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα επίμαχα σημεία.

Πως γίνεται η εφαρμογή;
Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα με την έκταση της περιοχής), οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ και ποια η συχνότητα των θεραπειών;
Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των συνεδριών κυμαίνεται στις 45 περίπου ημέρες.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα επέρχονται προοδευτικά και αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά το πέρας 15 με 30 ημερών από την πρώτη συνεδρία. Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών.

Απαιτείται χρόνος αποθεραπείας;
Βάσει ερευνών, η Cooltech-Λιπογλυπτική αποτελεί μία ασφαλή – μη επεμβατική μέθοδο μείωσης τοπικού λίπους , χωρίς παρενέργειες . Ήπιας μορφής ερύθημα μπορεί να επιμείνει για κάποιες μόνο ώρες. Σπανιότερα έχουν περιγραφεί μικρού βαθμού εκχυμώσεις και μειωμένη αισθητικότητα στην περιοχή της θεραπείας, που όμως είναι πλήρως αναστρέψιμες. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

2. Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και έχει σκοπό να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Χρησιμοποιούνται ενέσιμα κοκτέιλ όπου είναι εξατομεικευμένα για την εκάστοτε περίπτωση και το βαθμό προβλήματος.
Στόχος της θεραπείας είναι η λιποδιάλυση και η σύσφιξη.
Για βέλτιστα αποτελέσματα στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας συνήθως απαιτούνται παράλληλα και άλλες τεχνικές συνδυαστικών θεραπειών. Με το συνδυασμό των θεραπειών, επιτυγχάνεται μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα ενώ τα αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.
Βασική προϋπόθεση ώστε να παρατείνουμε το αποτέλεσμα, είναι η άσκηση & η σωστή διατροφή.

Συνήθως οι συνεδρίες γίνονται ανά εβδομάδα για την κυτταρίτιδα και ανά 15 ημέρες ή ένα μήνα για τη λιποδιάλυση. Χρειάζονται 6-10 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Αντενδείκνυται σε εγκυμονούσες, διαβητικούς, άτομα με ιστορικό καρκίνων ή καρδιοπαθειών.

3. Ραδιοσυχνότητες- Coccon Duotechnology

Καταπολεμήστε το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση στο πρόσωπο και το σώμα σας με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Το Coccon Duotehnology παρουσιάζει καταπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του δέρματος και τη λιποδιάλυση.

Τι είναι το Coccon Duotehnology(Ραδιοσυχνότητες);

Το σύστημα Coccon Duotehnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες :
1. Cavitation (σπηλαίωση) και
2.  Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες)
τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων όπως η τοπική εναπόθεση λίπους ,η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση του προσώπου και του σώματος.
Απολαύστε τα ορατά αποτελέσματα της μη επεμβατικής,ασφαλούς και ανώδυνης θεραπείας με το Coccon Duotehnology από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!


Πλεονεκτήματα θεραπείας με το Coccon Duotechnology :

 • Δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους
 • Αποτελεί τη μόνη λύση στη σκληρή κι επώδυνη κυτταρίτιδα
 • Αποτέλεσμα Facelift
 • Σύσφιξη του δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, η έσω επιφάνεια μηρών , η περιοχή πάνω από το γόνατο ,ο λαιμός ,το περίγραμμα του προσώπου κ.α
 • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
 • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν
 • Ασφάλεια

 

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Coccon Duotehnology θερμαίνει τους ιστούς. Στοχεύει στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολύπλοκων ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του σώματος προσφέροντας έτσι:

 • Lifting προσώπου και λαιμού
 • Λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων
 • Μείωση πόντων και κυτταρίτιδας στα μπράτσα
 • Αντιμετώπιση όλων των σταδίων και των τύπων της κυτταρίτιδας σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς
 • Σύσφιξη δέρματος στα χέρια, στην κοιλιά, στους μηρούς, στους γλουτούς, στην περιοχή άνω γονάτου και έσω μηρών

 

Πως δρα το Cavitation και σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται στη μη αναστρέσιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και στη ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική διαδικασία και προκαλεί την καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Θα σας προτείνουμε το σωστό εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και το βαθμό του αισθητικού σας προβλήματος. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα συνιστώνται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες. Σε γενικές γραμμές, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 έως 10 ανάλογα με την περιοχή, τον τρόπο ζωής και διατροφής σας. Μετά το πέρας όλων των συνεδριών είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος.

Ποια η συχνότητα των θεραπειών;

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνουμε.

Ποια είναι η αίσθηση κατά τη θεραπεία;

Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στη περιοχή της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με τον υπέρηχο του Cavitation, υπάρχει μόνο ένας μικρός ανεκτός θόρυβος.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες (ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών)

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Υπάρχει χρόνος ανάρρωσης ;

Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα, ανάλογα με την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής και το είδος της θεραπείας που θα επιλέξουμε (Cavitation, RF, ή συνδυασμό). Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας  Δείτε τι είπαν για εμάς

  Δεν έχω λόγια, απλά ότι καλύτερο για οποιαδήποτε είδους δερματολογική και αιθητική κατάσταση.


  Λάουρα Ταμέτου

  Χρυσάνθη Γαμβρούλια
  5
  2018-06-13T15:38:09+00:00

  Λάουρα Ταμέτου

  Δεν έχω λόγια, απλά ότι καλύτερο για οποιαδήποτε είδους δερματολογική και αιθητική κατάσταση.

  Είχα μια συνεδρία αποτρίχωσης το περασμένο καλοκαίρι όταν ήρθα για διακοπές. Του χρόνου θα ξαναέρθω σίγουρα. Απίστευτη εξυπηρέτηση!!


  Λάζαρος Ιολάκης

  Χρυσάνθη Γαμβρούλια
  5
  2018-06-13T16:11:36+00:00

  Λάζαρος Ιολάκης

  Είχα μια συνεδρία αποτρίχωσης το περασμένο καλοκαίρι όταν ήρθα για διακοπές. Του χρόνου θα ξαναέρθω σίγουρα. Απίστευτη εξυπηρέτηση!!

  Έχω μείνει πραγματικά άναυδος από το αποτέλεσμα από την laser απορίχωση. Εξαιρετική επαγγελματίες και πολύ ξεχωριστός χώρος. Πολύ γρήγορη και ποιτική εξυπηρέτηση.  Θα ξαναέρθω ΣΙΓΟΥΡΑ για να κάνω κι άλλες αισθητικές θεραπείες στο άμεσο μέλλον, σας εμπιστεύομαι απόλυτα.


  Γιάννης Καραμέκης

  Χρυσάνθη Γαμβρούλια
  5
  2018-06-13T15:32:42+00:00

  Γιάννης Καραμέκης

  Έχω μείνει πραγματικά άναυδος από το αποτέλεσμα από την laser απορίχωση. Εξαιρετική επαγγελματίες και πολύ ξεχωριστός χώρος. Πολύ γρήγορη και ποιτική εξυπηρέτηση.  Θα ξαναέρθω ΣΙΓΟΥΡΑ για να κάνω κι άλλες αισθητικές θεραπείες στο άμεσο μέλλον, σας εμπιστεύομαι απόλυτα.

  Σας ευχαριστώ πολυ και σας συγχαίρω για τις άψογες υπηρεσίες σας.


  Ιωάννα Καλμανέρη

  Χρυσάνθη Γαμβρούλια
  5
  2018-06-13T16:07:41+00:00

  Ιωάννα Καλμανέρη

  Σας ευχαριστώ πολυ και σας συγχαίρω για τις άψογες υπηρεσίες σας.
  5
  4
  Χρυσάνθη Γαμβρούλια